_Logotyp-Stockholms-Skaergaards-Tennisklubb.png

 

Swish:123 280 1645
PG:40 59 39-0

Priser/Avgifter »

 

Sök...

Singel

I SSTK:s singelgruppspel finns det plats för alla, damer och herrar, gammal som ung. Gemensamt är att vi gillar att spela tennis. Det finns tolv grupper i singel, från mer avancerade till medelgoda spelare, indelade i grupperna S1-S14. Herrar och damer spelar tillsammans.

För motionstennisspelare är det lätt att lägga av när tennispartnern slutar eller om det blir svårt att hitta bantider. Då är vårt seriegruppspel det perfekta upplägget. Match varje vecka på fasta tider och med ständigt nya spelare att möta, utan att du behöver arrangera något. Det kostar med andra ord inte mer än i vid spel med eget bankontrakt.

Principerna för gruppspelet är enkla. Varje grupp består av åtta spelare. Under en spelomgång möter alla i gruppen varandra, vilket betyder sju matcher per spelare och omgång. Matcherna spelas som en-timmesmatcher, i korta set, vi spelar till 4 istället för 6 game. Efter omgångens slut flyttas de två spelare med flest poäng upp en grupp, medan de två spelare med minst poäng flyttas ned en grupp. Det blir bra rotation av spelare och som innebär att motståndarna växlar.

De flesta matcherna spelas på söndagar, men under varje omgång är det en eller två matcher som spelas på tisdagar. Matcherna spelas kvällstid på Tennisstadion, på tider från kl.16 söndagar och från kl.18 tisdagar. Gruppspelet börjar i slutet av augusti och pågår fram till mitten av juni, med speluppehåll i samband med större helger.

För närvarande är alla grupper fulltecknade men inför varje ny omgång brukar det alltid bli ett eller flera avhopp. Om ni är intresserade av en plats höra av er till någon av gruppspelsledarna så blir ni uppsatta på vår kölista. Det flesta brukar komma med efter en eller två spelomgångar.

Kostnad för gruppspelet finns redovisat på denna sida. Observera att avhopp inför varje spelomgång måste anmälas till gruppledaren minst tre veckor före första match.

Frågor?


Björn Stolt
0709-18 50 00Eller hör av dig på följande mailadress: gruppspel@sstk.se

 

Fler bilder »

Hemsidan skapad med Sitoo Web